Residence La Fenice

residenceI hjertet av Prahas leilighetsdistrikt finner vi et lekkert leilighetskompleks som er tilrettelagt for turister på besøk i den Tsjekkiske hovedstaden. Ønsker du å bo litt ekstra godt når du først er på ferie, og boltre deg i en moderne leilighet med balkong, så er Residence La Fenice et soleklart førstevalg. Du kan bestille dette hotellet på blant annet www.hotellerpraha.no og Supersaver.no.

Om hotellet

De fleste leilighetene i Residence La Fenice har et godt utstyrt kjøkken, og minst en liten lounge i tillegg til et eller to soverom. Enkelte av leilighetene har også balkong, der man kan nyte utsikten over Prahas travle gater. Trådløst internett er tilgjengelig i alle de 54 leilighetene som bygget huser. Resepsjonen er også døgnåpen, og er behjelpelig med å anbefale turister utflukter som man bør få med seg.

Leilighetskomplekset har også en egen, italiensk restaurant som serverer alle dagens måltider. Frokost er også inkludert i oppholdet, og den kan nytes her eller på en av de mange spisestedene som finnes i umiddelbar tilknytning til hotellet. Rommene er av varierende størrelser – fra 19 til hele 70 kvadratmeter, men samtlige skal være utstyrt med tv, minibar, telefon, internett og så videre.

Selskaper og konferanser

Hotellet disponerer store festsaler og møterom som kan benyttes enten av bedrifter eller private selskaper og arrangementer. Det største møterommet har plass til opp mot 90 deltakere om gangen. Dette omgjøres til festlokale dersom ønskelig, og kan da huse 120 mennesker for en heidundranes fest. Mange velger også å legge bryllupet sitt til hotellet, som kan skreddersy en av de største dagene i livet for deg og din kjære.

Beliggenhet

Ved å ta beina fatt, kan man fra hotelldøren oppleve attraksjoner som Wenceslas Square, der flere av Prahas aller største turistattraksjoner ligger. Restauranter, shoppingmuligheter og utesteder ligger også i nær tilknytning til hotellet. Dessuten er nærmeste togstasjon kun to minutters gange unna, slik at man enkelt kan ta seg til andre deler av Praha. Flybussen kjører deg like i nærheten av hotellet, og turen tar omtrent 40 minutter fra lufthavnen.

 Les om Praha

http://www.reiseplaneten.no/reiseguider/Praha/