Anbefalt Hotell Tønsberg

quality-hotellTønsberg med sin nære beliggenhet til kysten, og den korte avstanden til Oslo, er kjent som en særdeles vakker by. Mange turister strømmer dessuten til byen for å oppleve det som regnes som Norges eldste by. Ønsker du å bo sentralt her, så er Quality Hotel Klubben et utmerket valg. Med en beliggenhet på bryggen i byen gir det dessuten nydelig utsikt over vannet, samtidig som den sentrumsnære beliggenheten gjør at man kan oppleve Tønsberg til fots. Hotellet er å anse som en kombinasjon av turisthotell og konferansehotell. Quality Hotel Klubben kan bestilles direkte på hotellets hjemmeside eller på www.Tønsberghotell.no:Overnatting.

Beliggenhet

Quality Hotel Klubben ligger sentralt i Tønsberg, og man kan nå de fleste severdigheter samt kjøpesentre og restauranter til fots. Avstanden til lufthavnen i Sandefjord, Torp, er ikke lengre enn en kjøretur på drøye 20 minutter. Det er også mulig å ta tog fra Oslo, noe som gjør Quality Hotel Klubben til et utmerket hotell for konferanser eller møter.

Rom

Hotellet har 145 gjesterom med over det dobbelte i sengeplasser. Man kan velge mellom følgende romtyper: Standard (enkelt/dobbelt), Superior, Deluxe eller familierom. Sistnevnte har sengeplass til fire personer. Standarden på samtlige rom må anses som relativt høy og moderne, uten at Quality Hotel Klubben er noe designerhotell. Rommene har grunnleggende fasiliteter som TV, gratis trådløst internett og baderomsfasiliteter, mens de største rommene har egen sittegruppe og stuebord.

Frokost er inkludert i oppholdet.

Fasiliteter

Quality Hotel Klubben er et velegnet konferansehotell. De har møterom og saler med en kapasitet på over 600 personer, og naturligvis alt av moderne utstyr i møterommene. Frokost serveres i form av buffet i hotellets egen restaurant, som også serverer andre måltider i løpet av dagen frem til klokken 22:00. Tjenester som renseri, romservice og parkering kan kjøpes mot et tillegg i prisen. Hotellet er dyrevennlig, og har trådløst internett på hele hotellområdet uten ekstra kostnad.