Anbefalt Hotell i Lillehammer

Lillehammer Stasjonen Hotel & Hostel

Er man på gjennomreise i Lillehammer, eller ønsker et oppholdssted som er så billig som mulig, så er Stasjonen på Lillehammer det perfekte stedet for deg. For selv om det ikke regnes som et hotell i den forstand, men nærmere et Hostel/vandrerhjem, så holder samtlige rom samme standard som enklere hoteller. Her bor man dessuten svært sentralt i hele Norges OL-by, slik at man kan ta seg til attraksjoner, severdigheter og butikker til fots. Dessuten egner Lillehammer Stasjonen Hotel & Hostel seg meget bra for lengre oppholdsperioder, da prisene er svært lave. Bestilling kan gjøres på blant annet www.hotellerlillehammer.no.

lillehammer-hotellBeliggenhet

Lillehammer Stasjonen Hotel & Hostel er en del av en internasjonal og nasjonal vandrerhjemkjede, og tilbyr følgelig overnatting for rimelige priser. Vandrerhjemmets navn kommer av den nære beliggenheten til togstasjonen i byen, og følgelig er det enkelt å finne frem enten man kommer fra nord eller fra sør. Beliggenheten er også såpass sentral at gågaten i Lillehammer med sine attraksjoner, butikker, kjøpesentre og restauranter ligger et lite steinkast unna, noe som gjør det til et fint oppholdssted for turister.

Rom

Selv om Lillehammer Stasjonen Hotel & Hostel regnes som et vandrerhjem, så har de flotte, stilfulle og moderne gjesterom som absolutt ikke gjenspeiler den billige prisen. De har totalt 33 gjesterom der flesteparten er dobbeltrom, men også enkelte er rom med fire- og fem senger i form av køyesenger, som egner seg bra for den som reiser alene eller større grupper. Alle rommene har dusj og bad, trådløst internett, TV og skrivepult.

Fasiliteter

Lillehammer Stasjonen Hotel & Hostel er ikke det hotellet med mest fasiliteter, men gjestene kan dra nytte av mange fordeler. Hotellet har en egen restaurant i første etasje, der overnattende spiser til rabatterte priser. Kafe og te er gratis, og vandrerhjemmet har et eget gjestekjøkken med kjøkkenutstyr der man selv kan lage mat. Trådløst internett er tilgjengelig uten ekstra kostnad.

Lillehammer video